Is uw digitale snelweg al klaar voor de toekomst?

okt 13, 2015

De ontwikkelingen binnen de wereld van ICT gaan razendsnel, dat is voor u oud nieuws. Maar weet u ook tot in detail hoe goed geasfalteerd de digitale snelweg van uw bedrijf eigenlijk is?
En hoe is het met de stevigheid van de vangrails gesteld? En met de kwaliteit van de verlichting? U bent pas klaar voor de toekomst als alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd. Dat vraagt om expertise, inzicht en ruime ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van complexe netwerk- en security infrastructuren.

Digitale oplossingen binnen handbereik
Quality Networks gebruikt deze snelwegmetafoor met maar één doel voor ogen: de continuïteit van uw bedrijf waarborgen, zodat vervelende zaken als imagoschade en ontevreden klanten ver uit de buurt blijven. Uw buurt.

Ervaring binnen de enterprisemarkt
We prijzen onszelf rijk met de uitgebreide ervaring die we opdeden binnen de high-end enterprisemarkt. Waarom? Dit gegeven zetten we volledig in voor bedrijven in het MKB, in de meest uiteenlopende branches. Denk daarbij aan de bouw, het onderwijs, media, de energiesector, maar ook de financiële en medische sectoren.

Van minimale standaard naar maatwerk
Wifi, VoIP, security, connectivity, slimme telefonie en de cloud: het zijn termen die ongetwijfeld tot uw verbeelding spreken. Met de juiste apparatuur, die op de meest efficiënte wijze is ingeregeld, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw digitale snelweg. Dát is waar Quality Networks voor staat.