Telefonie

VoIP: het toverwoord anno nu

Maar wat is het ook weer precies? VoIP, dat staat voor Voice over IP, is de clouddienst die het huidige aanbod van telefonie vervangt. Waarom je dat zou willen? Het is flexibeler én goedkoper, zonder grote investeringen of onverwachte kosten achteraf.

Clouddiensten

Meer en meer bedrijven gebruiken clouddiensten. VoIP is, door de vele voordelen, het meest ideale communicatieplatform. Zo kunt u eenvoudig locatie-onafhankelijk werken. Handig voor bedrijven met medewerkers die vanuit huis werken. Daarnaast is het mogelijk om mobiele nummers privé te houden door slimme doorschakeling vanuit het vaste nummer. Uiteraard zonder dat uw klant dit merkt.

VoIP heeft de toekomst, daarom wijdden we er een complete website aan. Je leest er alles over de voordelen van VoIP. Check www.hipvoip.nl of bel met 088 695 05 00.

De beste keuze: maatwerk

De meest optimale oplossing voor u hangt af van uw bedrijfssituatie. Kort gezegd: VoIP is maatwerk. Hoe dan ook: angst voor onbereikbaar zijn als gevolg van een internetstoring is écht niet meer nodig. Al onze diensten worden in datacenters gehost. De dubbel uitgevoerde hardware maakt de storingskans minimaal. Kortom, u blijft gewoon bereikbaar als de internetverbinding van uw bedrijf (tijdelijk) niet functioneert.

Interesse in onze VoIP diensten?  

Of heeft u vragen hierover? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel voor meer informatie naar 088 695 05 00