Connectivity

Vaak wordt alleen gesproken over de snelheid van het internet. Maar de kabels en aanverwante apparatuur zijn wél de basis. En dat wordt weleens vergeten. Het is als rijden in een auto zonder sterke motor: dat wordt nooit wat.

Verbonden: altijd en overal

We worden almaar mobieler. Dat is mooi. Het betekent ook dat we in toenemende mate afhankelijker worden van de infrastructuur waarmee de data ons bereikt. Voor Quality Networks betekent connectivity daarom altijd en overal in verbinding blijven. De basis voor een betrouwbare verbinding ligt in een goed doordacht ontwerp en de juiste keuze voor de meest hoogwaardige netwerkcomponenten.  

Besteed uw updates uit

De ontwikkelingen binnen de ICT-branche gaan razendsnel. Zo snel dat er dagelijks nieuwe technologieën bijkomen. Laat uw infrastructuur meegroeien door het periodieke beheer uit te besteden, want we zien het helaas nog altijd gebeuren: het netwerkbeheer wordt verwaarloosd. En dan komt er een storing.

Daarom werken we  vanuit Quality Networks proactief met netwerk management servers (NMS). Hiermee worden de verschillende managementwerkzaamheden op een gecontroleerde en professionele manier uitgevoerd, waardoor u ontzorgd wordt, de volledige controle houdt over uw netwerk en tegelijkertijd altijd up-to-date bent.

Neem contact op

Bel of mail ons en leer binnen enkele minuten hoe het met uw connectivity is gesteld. We zijn bereikbaar op 088 695 0500 en info@qualitynetworks.nl