Over Quality Networks

Wij combineren een passie voor netwerktechnologieën, een heldere visie op de vormgeving van netwerklandschappen met persoonlijke aandacht en een vleugje humor. Wij houden van ons werk en dat zien onze klanten terug.

Wij werken voor (middel)grote bedrijven in zeer diverse branches

Quality Networks bestaat al sinds oprichtingsdatum. Eind 2014 ging het bedrijf verder als besloten vennootschap. De jarenlange ervaring in ontwerp, implementatie en beheer van complexe netwerk- en security infrastructuren zetten we elke dag in om nóg beter te worden. Onze klanten zijn onder andere actief in de bouw, het onderwijs, de media, de energiebranche, de medische, financiële en ICT-sector.

Certificering

Bewezen kwaliteit vinden we belangrijk. Daarom beschikken we over aantoonbare certificering die onze kennis feitelijk onderbouwen. Helder en transparant, precies zoals we graag werken. We zijn niet alleen technisch vaardig, maar ook ervaren in het werken binnen ICT-processen en ICT-compliance standaarden. Vraagstukken omtrent bedrijfskritische netwerk- of security infrastructuren geven ons volop energie.

Missie & Visie

Dit is de dagelijkse praktijk: datanetwerken binnen bedrijven krijgen te weinig aandacht. Het gevolg? Het datanetwerk loopt achter op de huidige ontwikkelingen waardoor kansen worden gemist en risico’s op de loer op de loer liggen.

Als je de kraan opendraait komt er water uit. Dat is simpel. Zo soepel moet het ook met de betrouwbaarheid van uw datanetwerk gaan. Dát is onze visie. En dáár zetten we onze verbeteringsslag volledig op in.

Onze beloftes

R

Opgeleverd werk is van het hoogste kwaliteitsniveau. Altijd.

R

We archiveren alles. Waarom? Zo zien we altijd zien waar er wat misging. U bent snel weer in de lucht!

R

We zijn zijn pragmatisch en flexibel. We komen met een oplossing, ook als het ingewikkeld wordt.

R

We werken volledig toekomstgericht. U bent verzekerd van inzet van de laatste inzichten, technologieën en ontwikkelingen.

R

We kénnen onze klanten. Hierdoor krijgen ze de beste maatwerkoplossingen in de kortste tijd. Bereikbaarheid? 24/7.

Wibeco
VolkerWessels
NetworkPeople
International Court of Justice
CommerceHub
itteligence
Education First
CCV
Avicenna College
Ronny-kruissen-quality-networks

Ronny Kruissen

Zeg je Quality Networks dan zeg je Ronny Kruissen. Ronny woont in het prachtige Doornenburg. Na een carrière in de metaalindustrie besloot hij het roer definitief om te gooien, omdat hij in zijn vrije tijd al veel bezig hield met computers en servers. Hij maakte van zijn hobby zijn werk en startte bij een grote webshop in computeronderdelen.

Met een berg kennis en ervaring op zak, stapte hij over naar een functie als systeembeheerder bij een ander bedrijf. Hij bouwde binnen no-time een netwerk binnen het MBK op en startte in 2011 als zelfstandig ondernemer. Hij richtte zich inmiddels niet alleen op ICT-vraagstukken, maar ook op telefonie-oplossingen. Een onderwerp waar hij zijn energie volop in kwijt kan.

Ronny volgde trainingen bij Microsoft en deed veel kennis op over VoIP en connectiviteit.

Als hij niet met zijn neus in de serverkast zit gebruikt hij hem om een heerlijk biertje te brouwen, een mooie kaas te maken of hij steekt zijn neus in de wind op een zeilboot.

Vraagje?

Onze klanten staan voor ons op één maar al snel daarna komt u. Dus als u een vraag heeft, stuur gerust een e-mail naar info@qualitynetworks.nl of nog beter, doe een belletje. +31 (0)88 695 0500